Pastatta cu spanac și ierburi

Pastatta cu spanac și ierburi
Pastatta cu spanac și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 487 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.32 pe portie. Dacă aveți la îndemână paste mezze penne, ouă, garnituri: frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Cu Spanac Și Ierburi, Răsuciri De Plante De Spanac, și Linguine cu Pesto de spanac-ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; se adaugă șalotă și se sotează 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți făina până se omogenizează; gatiti 1 minut, batand constant. Bateți treptat în jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți ricotta și 1/2 cană de brânză Asiago până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți ouăle într-un castron până se spumează. Îndoiți amestecul de șalotă, spanacul, pătrunjelul și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SpanacSpanac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Presărați 1/4 cană de brânză Asiago pe marginea interioară a unei tigaie cu arc de 9 inci ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
10
Se toarnă amestecul de paste în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 325 timp de 55 de minute până la 1 oră și 10 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 10 minute.
13
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista