Pasiune De Căpșuni-Sâmburi De Fructe

Nevoie de o felul principal vegetarian? Pasiune de căpșuni-sâmburi de fructe ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1287 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați caise, mango, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până grenadine ai putea urma acest curs principal cu Tartă de portocale de sânge cu cremă de patiserie Cardamom ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pasiune De Căpșuni-Sâmburi De Fructe, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul, zahărul cofetarilor și gălbenușurile cu un mixer electric la viteză mică până când sunt combinate. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până la palid și pufos. Reduceți viteza la mediu și bateți în făină până când se combină. Formați aluatul într-un disc și răciți, învelit în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Pur și simplu piersic, caise și jumătate de mango (cu excepția restului pentru umplere) cu zahăr superfin și apă clocotită într-un blender până se omogenizează, apoi se forțează printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele. Chill coulis, acoperit slab.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei până când este suficient de moale pentru a se întinde, aproximativ 10 minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat până la 3/4 inch grosime.
Tăiați 8 runde cu matriță inelară și aranjați, la aproximativ 1 inch distanță, pe o foaie de copt unsă. (Chill resturi pentru o altă utilizare.)
Coaceți prăjiturile până când marginile încep să se rumenească și blaturile sunt încă foarte palide, aproximativ 10 minute. Se răcește cookie-urile pe un raft.
Înjumătățiți fructele pasiunii în cruce și răzuiți pulpa cu semințe în blender curățat.
Adăugați jumătatea rămasă de mango, grenadină (dacă se utilizează) și zahăr superfin, apoi pur și pur. Forțați pur și simplu prin sită într-un castron mare. Bateți în cremă cu bătăi curățate la viteză mare până când ține doar vârfuri rigide.
Împărțiți coulis între 4 farfurii. Centrați 1 cookie în coulis pe 1 farfurie.
Așezați forma inelară folosită pentru tăierea aluatului deasupra cookie-ului. Aranjați jumătățile de căpșuni tăiate laturile împotriva interiorului mucegaiului și punctele de fructe de pădure îndreptate în sus. Lingura o pătrime din crema de umplere în centrul de mucegai, apoi scoateți inel și de sus cu un cookie. Praf de top cu zahăr cofetari. Asamblați încă 3 sabluri în același mod.
* Cookie-urile sablul de la sablul pot fi coapte cu 3 zile înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Coulis poate fi preparat cu 4 ore înainte și răcit, acoperit. * Fructul pasiunii pur și simplu, fără cremă, poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.