Parmigiano-Reggiano cu fenicul proaspăt
Parmigiano-Reggiano cu fenicul proaspăt este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Încercați Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, Salată De Fenicul, Țelină, Portobello Și Parmigiano Reggiano, și Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți bucăți de brânză de mărimea mușcăturii cu un cuțit Parmigiano-Reggiano sau vârful unui cuțit mic și ascuțit și puneți-l pe un platou.
Tăiați feniculul, aruncând tulpinile și stratul exterior dacă sunt învinețite. Înjumătățiți becurile pe lungime și miez, apoi tăiați-le în bucăți de 1/4 inch lățime.
Chiar înainte de servire, puneți ciorchini de fenicul printre bucăți de brânză.
* Bucățile de brânză pot fi tăiate cu 6 ore înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.* Feniculul poate fi tăiat cu 2 ore înainte și răcit, acoperit cu prosoape de hârtie umezite.