Parmezan Tilapia cu sos de vin alb

Parmezan Tilapia cu sos de vin alb
Nevoie de o felul principal pescatarian? Parmezan Tilapia cu sos de vin alb ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Încercați Tilapia cu sos cremos de vin alb de creveți și Crab, Chard cu vin alb și parmezan, și Spaghete de vin alb cu slănină și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1/4 cană de făină, parmezan, cimbru, mărar și sare într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
MărarMărar
SareSare
2
Se toarnă 1/2 cană de lapte și 1/2 cană de făină în două feluri de mâncare separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
3
Înmuiați fileurile de tilapia în făină simplă, apoi lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Înveliți bine fileurile cu făina condimentată; rezervați făina condimentată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se rumenesc fileurile în unt, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când peștele se descuamează ușor cu o furculiță, încă 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Transferați fileurile într-un vas.
8
Creșteți căldura la mediu și turnați făina condimentată rămasă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Bateți în vin alb; gatiti si amestecati pana se reduce si se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se amestecă treptat 1/4 cană de lapte. Reduceți căldura la minim și lăsați sosul să fiarbă încă 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
LapteLapte
11
Puneți sosul peste tilapia pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista