Parmezan-Dovlecel Gratinat
Parmezan-Butternut Squash Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați sare, dovlecei de nucă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Parmezan Butternut Squash Gratin, Parmezan-Dovlecel Gratinat, și Butternut Squash Gratin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Curățați, înjumătățiți pe lungime și dovleceii de semințe; se taie în felii groase de 1/2 inch. Aranjați cu felii care se suprapun ușor în fundul vasului de copt.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Reduceți căldura la minim.
Adăugați usturoi; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand usturoiul este moale si untul este infuzat cu aroma de usturoi. Nu lăsați untul să se rumenească.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine, brânza și 1 lingură din amestecul de unt-usturoi.
Ungeți feliile de dovlecei cu amestecul rămas de unt-usturoi.
Se presară cu amestec de sare, piper și pesmet.
Coaceți descoperit 30 până la 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu furculița. Creșteți temperatura cuptorului la 218°; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Înainte de servire, presărați pătrunjel deasupra.