Coaste De Unt De Mere Afumate Cu Aragaz Lent
Coaste de unt de mere afumate cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, zahărul brun, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Coaste De Unt De Mere Cu Aragaz Lent, Coaste De Unt De Mere Fumurii, și Slow Cooker miere - usturoi copil înapoi coaste (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway).
Instrucțiuni
Presărați coaste cu sare și piper. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, așezați coaste. Acoperiți cu felii de ceapă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se toarnă peste coaste și ceapă.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți coastele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Se toarnă sucuri din aragaz prin strecurătoare în cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat usor.