Parmezan broccoli
Broccoli parmezan ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel Mai Bun Broccoli Vreodată (Parmezan-Broccoli Prăjit Cu Lămâie), Broccoli Parmezan, și Broccoli Parmezan.
Instrucțiuni
Aruncați floretele de broccoli într-o tigaie cu apă sărată clocotită. Aduceți înapoi la fierbere, gătiți timp de 3-5 minute până se înmoaie, apoi scurgeți.
Topiți untul într-o tigaie mare și, odată sfârâit, adăugați broccoli. Condimentează cu sare și piper și presară cât de mult parmezan vrei să folosești. Amestecați ușor floretele în brânză și unt. Se împrăștie pe un pic mai mult parmezan ras pentru a servi.