Parmezan-Biscuiți De Arpagic
Parmezan-arpagic Scones necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 161 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de biscuiți și amestec de copt, iaurt de carton, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cheddar și biscuiți de arpagic, Brânză și biscuiți de arpagic, și Biscuiți De Arpagic Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Combinați iaurtul și oul într-un castron mic; se amestecă bine.
Adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; cu mâinile făinoase, frământați ușor de 4 până la 5 ori. Puneți aluatul într-un cerc de 9 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Folosind un cuțit acoperit cu spray de gătit, tăiați aluatul în 12 pene, tăind până la, dar nu prin, fundul aluatului.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când sunt ușor aurii.