Parker Casa Rolls
Parker Casa role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 116 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână zahăr, ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Parker Casa Rolls, Parker Casa Rolls, și Parker Casa Rolls.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, combinați 2 1/4 căni făină, zahăr, sare și drojdie; adăugați 1/2 cană margarină sau unt (1 băț). Cu mixerul la viteză mică, turnați treptat 2 căni de apă fierbinte de la robinet (120 grade F până la 130 grade F.) În ingrediente uscate.
Adăugați ou; crește viteza la mediu; bate 2 minute, răzuire castron cu spatula de cauciuc. Bateți în 3/4 cană făină sau suficient pentru a face un aluat gros; continuați să bateți 2 minute, ocazional răzuind bolul. Cu lingura, amestecați suficientă făină suplimentară (aproximativ 2 1/2 căni) pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 10 minute, lucrând în mai multă făină (aproximativ 1/2 cană) în timp ce frământați. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare uns, întorcându-se astfel încât partea superioară a aluatului să fie unsă. Se acoperă cu un prosop; să crească în loc cald (80-85 grade F.) până la dublat, aproximativ 1 1/2 ore. (Aluatul este dublat când 2 degete presate în aluat lasă o adâncitură.)
Puneți aluatul împingând centrul sau aluatul cu pumnul, apoi împingând marginile aluatului în centru. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor pentru a face o bilă netedă, acoperiți cu bol timp de 15 minute și lăsați aluatul să se odihnească.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
În 17 1/4-inch de 11 1/2-inch prăjire tigaie, la foc mic, se topesc rămase 1/2 cana margarina sau unt; tilt pan la grăsime de jos.
Pe suprafața ușor presarata cu faina sucitor, rola aluat 1/2 inch grosime. Cu făină 2 3/4-inch tăietor rotund, se taie aluatul în cercuri. Ținând cercul de aluat de margine, înmuiați ambele părți în margarină topită sau tigaie cu unt; pliați în jumătate. Aranjați aluatul pliat în rânduri în tigăi, fiecare atingându-l aproape pe celălalt. Acoperiți tigaia cu prosop; lăsați aluatul să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Coaceți rulourile timp de 15 până la 18 minute până se rumenesc.