Parfaits De Șarpe De Halloween
Această rețetă face 8 porții cu 268 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă 75 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Parfaits de șarpe de Halloween ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, vanilie originală de iaurt, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Snake-Bite Calzone, Parfum De Budincă Boo-Delicii De Halloween, și Halloween Ciocolata Dovleac Parfaits # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mic, amestecați gelatina și piperul roșu.
Se toarnă apă clocotită pe gelatină; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă căpșunile în sirop. La frigider 15 minute; se amestecă. Dacă nu este îngroșat, dați-l la frigider cu aproximativ 15 minute mai mult sau până se îngroașă, dar nu este ferm.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare.
Adăugați iaurtul și vanilia; bate până se omogenizează. Scoop lingură rotunjită în fiecare din 8 (4-până la 5-oz) pahare de lichior sau pahare de plastic. NU TE NIVELA.
Lingură 2 linguri amestec de căpșuni peste amestec de brânză cremă pe fiecare. NU TE NIVELA. Completați fiecare cu un amestec rotunjit de cremă de brânză lingură, apoi amestec de căpșuni.