Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici

Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici
Parfaits de zmeură-nectarină cu Sabayon cald de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 259 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.99 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zmeură, lichior de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piersic și zmeură Pavlova Parfaits, Turtă Dulce Cu Mere Calde Și Cidru Sabayon, și Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați nectarine, 2 căni de zmeură și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
NectarinăNectarină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 5 minute.
3
Bateți gălbenușurile de ou, nectarul, lichiorul, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare de metal pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(din Cutie)(din Cutie)
NectarNectar
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți până când amestecul este gros și termometrul este introdus în registrele centrale cel puțin 160 de litri F, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Împărțiți amestecul de fructe între 4 pahare mari. Spoon piersic cald sabayon peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6
Garnisiți cu fructe de pădure rămase și migdale feliate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
7
O porție conține următoarele: 243,94 calorii (kcal), 17,6% calorii din grăsimi, 4,77 (g)
8
Auto
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista