Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 373 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr turbinado, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Parfaits De Afine, Parfaits De Afine, și Cranberry Angel Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de zahăr granulat și 1 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se aduce la foc mic; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați siropul de zahăr și merisoarele într-un castron mic. Acoperiți și răciți timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Sirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți afinele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
4
Așezați zahărul spumant într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Adăugați afine, rulând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
6
Întindeți afine cu zahăr într-un singur strat pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Combinați restul de 1/3 cană de zahăr granulat, amidon de porumb și sare într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Amidon De Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Combinați 1/2 cană de lapte și gălbenușurile de ou într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Încălziți restul de 2 căni de lapte într-o cratiță medie grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Se amestecă amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de amidon de porumb. Adăugați treptat jumătate de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
10
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
11
Se ia de pe foc.
12
Adăugați vanilie și ciocolată, amestecând până se topește ciocolata. Puneți budinca într-un castron; așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când budinca se răcește, amestecând ocazional. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Folie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
13
Combinați toppingul bătut și mascarpone într-un castron, amestecând până se omogenizează bine. Lingurați aproximativ 1/3 cană de budincă în fiecare din cele 8 boluri sau pahare cu picioare; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de amestec de mascarpone și aproximativ 2 linguri de afine.