Parfait de Dulce de Leche, piure de Mango și cremă parfumată de migdale
Parfait de Dulce de Leche, piure de Mango și cremă parfumată de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 483 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, migdale acoperite cu ciocolată, prăjituri tuille și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango și dulce de leche Macaron, Almond Dulce De Leche Cr Amperpes, și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mango, zahăr din ceașcă de calibru și apă într-un blender și piure până se omogenizează. Face aproximativ 3 căni.Faceți dulce de leche: Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se toarnă o cutie (400 gr/14 uncii) de lapte condensat îndulcit (lapte nu evaporat) într-o farfurie de sticlă sau într-un vas de copt superficial. Se amestecă câteva pete de sare de mare.Așezați placa de plăcintă într-o tigaie mai mare, cum ar fi o tigaie de prăjit, și adăugați apă fierbinte până când ajunge la jumătatea părții laterale a plăcii de plăcintă.Acoperiți placa de plăcintă perfect cu folie de aluminiu și coaceți până la 1 m. (Verificați de câteva ori în timpul coacerii și adăugați mai multă apă în tigaia de prăjire, după cum este necesar, este posibil să nu dureze tot timpul).Odată ce dulce de leche este frumos rumenit și caramelizat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Odată răcit, bateți până se omogenizează.A se păstra la frigider până când este gata de servit. Încălziți ușor într-o baie de apă caldă sau cuptor cu microunde înainte de utilizare.Faceți crema parfumată de migdale: bateți smântâna, extractul de migdale și zahărul rămas cu un mixer electric, până la vârfuri moi pentru, acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.Asamblare: folosind un pahar de vin mare, alternează dollops mari de piure de mango, dulce de leche și cremă parfumată cu migdale.
Garnisiți cu prăjituri tuille și migdale acoperite cu ciocolată. Puteți adăuga, de asemenea, câteva migdale acoperite cu ciocolată în partea de jos