Citrus Parfait cu ananas și Mango este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 601 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,03 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de lămâie, ananas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Citrus Parfait, Citrus-Banana Parfait, și Parfum De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru siropul congelat: folosind un cuțit de decojit, împărțiți fasolea de vanilie în jumătate și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați semințele și păstaia goală într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați apa și bateți până când semințele de vanilie s-au separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sucul de lămâie și coaja de tei. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat. Se fierbe timp de 5 minute, se scoate tigaia de pe foc și se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți păstaia de vanilie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8 pe 8 inci și se congelează cel puțin 10 ore sau de preferință peste noapte până la îngheț (amestecul va fi în continuare ușor moale).
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
7
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați împreună creme fraiche și zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a servi: împărțiți mango-ul între 4 pahare de desert. Folosind o lingură sau o lingură de înghețată, lingurați un strat de sirop înghețat deasupra. Împărțiți ananasul și așezați-l deasupra. Puneți un alt strat de sirop înghețat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
9
Stropiți partea superioară a parfaitelor cu topping și serviți imediat.