Parfait de citrice cu ananas și Mango
Citrus Parfait cu ananas și Mango este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 601 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,03 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de lămâie, ananas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Citrus Parfait, Citrus-Banana Parfait, și Parfum De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru siropul congelat: folosind un cuțit de decojit, împărțiți fasolea de vanilie în jumătate și răzuiți semințele.
Așezați semințele și păstaia goală într-o cratiță medie.
Adăugați apa și bateți până când semințele de vanilie s-au separat.
Adăugați zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sucul de lămâie și coaja de tei. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat. Se fierbe timp de 5 minute, se scoate tigaia de pe foc și se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Scoateți păstaia de vanilie și aruncați-o.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 8 pe 8 inci și se congelează cel puțin 10 ore sau de preferință peste noapte până la îngheț (amestecul va fi în continuare ușor moale).
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați împreună creme fraiche și zahăr. Pune deoparte.
Pentru a servi: împărțiți mango-ul între 4 pahare de desert. Folosind o lingură sau o lingură de înghețată, lingurați un strat de sirop înghețat deasupra. Împărțiți ananasul și așezați-l deasupra. Puneți un alt strat de sirop înghețat deasupra.
Stropiți partea superioară a parfaitelor cu topping și serviți imediat.