Rețeta Paprikash de porc fript poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 198 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită făină, roșii, bulion de vită și cimbru. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare sunt Paprikash De Porc, Boia De Porc Paprikash, și Paprikash De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Tăiați șase căței de usturoi în felii. Cu un cuțit, tăiați fante în friptură; introduceți felii de usturoi. Frecați carnea cu 3/4 linguriță sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, carne brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Usturoi Goya®
Apă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți carnea de porc din tigaie. Cu o spatulă, întindeți muștarul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
3
Într-o tigaie, așezați roșiile, ceapa, țelina și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Puneți friptura pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Presărați friptura și legumele cu 1/2 linguriță de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Se coace, neacoperit, la 350 de calorii timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea într-un platou de servire și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
9
Pentru sos, strecurați legumele, rezervând lichid de gătit. Puneți legumele deoparte. Grăsime degresată din lichid. Într-un robot de bucătărie, piure de legume și 1/2 cană de lichid de gătit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Combinați 1 cană de legume piure și lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
11
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 2-1 / 2 căni; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Într-o cratiță mare, gătiți ciupercile și usturoiul rămas în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; gatiti si amestecati 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Adăugați sucul de lămâie, cimbru, sarea rămasă și boiaua și amestecul de legume piure rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.