Paprikash De Porc Prăjit

Paprikash De Porc Prăjit
Rețeta Paprikash de porc fript poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 198 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 1,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită făină, roșii, bulion de vită și cimbru. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare sunt Paprikash De Porc, Boia De Porc Paprikash, și Paprikash De Porc Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Tăiați șase căței de usturoi în felii. Cu un cuțit, tăiați fante în friptură; introduceți felii de usturoi. Frecați carnea cu 3/4 linguriță sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, carne brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți carnea de porc din tigaie. Cu o spatulă, întindeți muștarul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-o tigaie, așezați roșiile, ceapa, țelina și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Adăugați bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Puneți friptura pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Presărați friptura și legumele cu 1/2 linguriță de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Se coace, neacoperit, la 350 de calorii timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Scoateți carnea într-un platou de servire și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Pentru sos, strecurați legumele, rezervând lichid de gătit. Puneți legumele deoparte. Grăsime degresată din lichid. Într-un robot de bucătărie, piure de legume și 1/2 cană de lichid de gătit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Combinați 1 cană de legume piure și lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
11
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 2-1 / 2 căni; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Într-o cratiță mare, gătiți ciupercile și usturoiul rămas în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; gatiti si amestecati 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Adăugați sucul de lămâie, cimbru, sarea rămasă și boiaua și amestecul de legume piure rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista