Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat
Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, unt, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon afumat și Farfalle în sos de smântână de lămâie, Pappardelle cu somon și mazăre în sos de cremă Pesto, și Penne cu sparanghel și cremă de somon afumat.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul și tăiați-l în diagonală în felii groase de 1/4 inch. Tăiați fin șalotele. Radeți fin suficientă coajă de lămâie pentru a măsura 1 1/2 lingurițe și stoarceți suficient suc pentru a măsura 3 linguri.
Tăiați somonul în benzi de 2 x 1/2 inch.
Umpleți o oală de paste de 6 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere pentru sparanghel și paste. Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana cand este crocant-fraged, aproximativ 3 minute, si cu o lingura cu fante transferati in apa cu gheata pentru a opri gatitul. Rezervați apă în oală la foc mic, acoperită.
Scurgeți sparanghelul și puneți deoparte câteva sfaturi de sparanghel pentru garnitură.
Într-o tigaie adâncă de 12 inci, gătiți șalotele în unt cu sare și piper după gust la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă smântâna și coaja și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie și se scoate tigaia de pe foc. Întoarceți apa în oală la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand al dente si se toarna si rezervati 1 cana de apa pentru paste.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și adăugați la sos cu sparanghel, 1/2 cană de apă pentru paste, trei sferturi de somon, lingura rămasă suc de lămâie și sare și piper după gust.
Încălziți amestecul la foc mic, aruncând ușor (și adăugând mai multă apă rămasă pentru paste, după cum este necesar, dacă amestecul devine uscat), până când se încălzește.
Serviți pastele garnisite cu vârfuri de sparanghel rezervate și somon rămas.