Pappardelle cu dovlecei de iarnă prăjiți, rucola și nuci de pin
Pappardelle cu dovlecei de iarnă prăjiți, rucola și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 284 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână rucola, ulei de măsline, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată prăjită de dovlecei de iarnă cu brânză de capră și nuci de pin, Salată de rucola cu dovlecei prăjiți, coacăze și nuci de pin, și Paste cu dovlecei de iarnă și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați dovleceii, oțetul, uleiul și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de dovlecei într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
În timp ce dovleceii se coc, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 lingură de lichid de gătit.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați nuci de pin, salvie și usturoi; gatiti 3 minute sau doar pana cand nucile de pin incep sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Așezați pastele, lichidul de gătit rezervat, amestecul de nuci de pin și amestecul de dovlecei într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Adăugați 1/4 linguriță rămasă de sare, rucola, brânză și piper negru; aruncați ușor pentru a combina.