Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese
Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 731 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită parmezan, căței de usturoi, șalotă și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați picant Bolognese cu Pappardelle, Cârnați și semințe de fenicul Ragu, și Pappardelle alla Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cârnații în coajă într-o tigaie cu apă timp de 10 minute. Se răcește ușor, apoi se taie pielea și se aruncă și se toacă fin carnea.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți o tigaie antiaderentă și prăjiți semințele de fenicul timp de aproximativ un minut pentru a le scoate în evidență aroma. Răsturnați semințele pe o farfurie, apoi adăugați uleiul în tigaie și prăjiți șalotele sau ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Se amestecă cârnații tocați, vinul roșu, roșiile și roșiile pure și se fierbe timp de 8-10 minute până când roșiile s-au fiert pentru a face un sos.
Scurgeți pastele, întoarceți-le în tigaie și aruncați sosul cu semințele de fenicul, parmezanul și pătrunjelul. Mână rotundă parmezan suplimentar la masă.