Pappardelle cremoase cu praz și slănină
Pappardelle cremos cu praz și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pappardelle, grana padano, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Pappardelle cremoase cu praz și slănină, Pappardelle cremoase cu praz și slănină, și Pappardelle de nucă cremoasă, slănină și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați slănină și gătiți, amestecând des, până când grăsimea este redată și slănina estecrisp, 5-8 minute.
Se adaugă prazul și se condimenteazăcu sare. Creșteți căldura la mediu-mareși gătiți, amestecând des, până când prazul începsă se rumenească, 5-8 minute.
Adăugați smântână,cimbru și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până lasosul este îngroșat și acoperă partea din spate a aspoon, 5-8 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 2 cupelichid de gătit paste.
Adăugați paste, parmezan și 1 cană de lichid de gătit pastac în sos și amestecați pentru a acoperi.Creșteți căldura la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai mult lichid de gătit după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele.