Papioane cu roșii, Feta și pansament Balsamic
Papioane cu roșii, Feta și pansament Balsamic este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 321 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, muștar dijon, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Papioane cu Pesto, Feta și roșii Cherry, Salată simplă de sfeclă, rucola și Feta cu pansament Balsamic de cimbru Hilary, și Salată Orzo cu anghinare, roșii, năut, feta și sos de busuioc cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați pastele fierte, roșiile, strugurii și busuiocul într-un castron mare.
În timp ce pastele se gătesc, combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei în amestecul de oțet, amestecând constant cu un bici.
Stropiți vinaigreta peste amestecul de paste; aruncați bine pentru a acoperi.
Adăugați brânză; aruncați pentru a combina.
Combinați 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1 kilogram de sparanghel tăiat.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați sparanghel în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, intorcand o data.