Papioane cu pui, Nasturel și nuci
Papioanele cu pui, Năsturel și nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 656 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână năsturel, piper proaspăt măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Papioane Cu Nuci, Unt Și Salvie, Salată de andive-Nasturel cu nuci confiate, și Sandvișuri cu brânză albastră la grătar cu nuci și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, prăjiți nucile la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți nucile din tigaie și tocați.
În aceeași tigaie, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat. Condimentați pieptul de pui cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti sanii pana se rumenesc si tocmai gata, 4-5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia carnea în bucăți.
Într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil, combinați restul de 6 linguri de ulei, oțetul, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când ați terminat, aproximativ 15 minute.
Scurgeți pastele și aruncați-le cu nucile, amestecul de pui și vinaigretă și năsturelul.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare simplu și flexibil poate merge fie cu un vin roșu, fie cu un vin alb. Pentru un roșu, încercați un Beaujolais-sate din Franța. Dacă preferați un vin alb, căutați ceva la fel de simplu și fructat, cum ar fi un Albario din Spania.