Panzanella la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 320 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, frunze de busuioc, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Panzanella La Grătar, Panzanella BLT la grătar, și Panzanella La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur aproximativ 3/4 cană frunze de busuioc și 1/3 cană plus 2 linguri ulei într-un blender până se omogenizează și rămân doar mici pete de busuioc. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mare. Se strecoară amestecul în castron, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult ulei posibil; aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Busuioc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați șalotă, chile, coajă de lămâie și suc de lămâie în uleiul de busuioc; bateți pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reveniți la temperatura camerei și repetați înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ulei De Busuioc
Ceapă Eșalotă
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Feliați roșiile în pene asortate, rotunde și cuburi; se adaugă în castron cu pansament. Aruncați pentru a acoperi; lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați pâinea cu restul de 1/3 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Pâinea la grătar până se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Frecați pâinea la grătar cu părțile tăiate de cățel de usturoi. Rupeți pâinea în 1 " -2 " bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Măsline
Pâine
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Adăugați pâinea și restul de 3/4 cană de frunze de busuioc în castron cu amestec de roșii; aruncați pentru a acoperi. Condimentează panzanella după gust cu sare și piper și servește.