Panzanella La Grătar

Panzanella La Grătar
Panzanella la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 320 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, frunze de busuioc, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Panzanella La Grătar, Panzanella BLT la grătar, și Panzanella La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur aproximativ 3/4 cană frunze de busuioc și 1/3 cană plus 2 linguri ulei într-un blender până se omogenizează și rămân doar mici pete de busuioc. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mare. Se strecoară amestecul în castron, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult ulei posibil; aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați șalotă, chile, coajă de lămâie și suc de lămâie în uleiul de busuioc; bateți pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reveniți la temperatura camerei și repetați înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Feliați roșiile în pene asortate, rotunde și cuburi; se adaugă în castron cu pansament. Aruncați pentru a acoperi; lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați pâinea cu restul de 1/3 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Pâinea la grătar până se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Frecați pâinea la grătar cu părțile tăiate de cățel de usturoi. Rupeți pâinea în 1 " -2 " bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Adăugați pâinea și restul de 3/4 cană de frunze de busuioc în castron cu amestec de roșii; aruncați pentru a acoperi. Condimentează panzanella după gust cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
TomateTomate
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista