Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Winter Panzanellan. Această rețetă servește 11 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 118 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână dovlecei, cimbru, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella De Iarnă, Panzanella de iarnă cu pansament de mere, și Salată de Panzanella de iarnă cu Grapefruit, fenicul și Avocado pentru rețete similare.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.