Panzanella De Creveți La Grătar

Panzanella De Creveți La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Panzanellan de creveți la grătar. O porție conține 118 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 21 și costă $1.17 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine ciabatta, sos de salată, salată verde ruptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panzanella De Creveți La Grătar, Salată De Panzanella De Creveți La Grătar, și Panzanella De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 cană de sos de salată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați creveții; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Între timp, periați pâinea cu 1/4 cană de sos de salată. Grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Tăiați pâinea în cuburi; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați creveții pe patru frigarui metalice sau înmuiate din lemn. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 5-8 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Într-un castron mare, combinați salata verde și pansamentul rămas; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați roșiile, brânza, ceapa, măslinele, usturoiul, creveții și cuburile de pâine; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Single Vineyard Sauvignon Blanc din 1865, cu un rating de 4,2 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
Un galben strălucitor, palid, aproape transparent, cu nuanțe verzui. Foarte elegant, Acest Sauvignon Blanc se remarcă prin prospețime și intensitate, marcat în special să fie citrice precum grapefruit, albsparanghel, mazăre dulce, note minerale și un indiciu de ardei iute. Acest vin este proaspăt, fructat, cu un corp uimitor, mineral, cu aciditate puternică și un finisaj lung. Ideal pentru însoțirea stridiilor, crabului păianjen și a tuturor tipurilor de fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții21
Scor De Sănătate1
Revista