Panzanella

Panzanella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Panzanellan. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 322 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru bebeluși, șobolani, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Panzanella, La Panzanella, și Panzanella.

Instrucțiuni

1
Aruncați cubulețe de pâine cu 1/4 cană de ulei de măsline pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți împreună 6 linguri ulei de măsline, oțet de vin roșu, oțet balsamic, șalotă și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă peste roșii. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Lăsați să stea 1 oră.
7
Sotati ceapa rosie, usturoiul, fulgii de ardei rosu si rozmarinul in 1/4 cana de ulei de masline intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau pana cand sunt crocante. Se amestecă fasolea și se gătește până se încălzește bine. Condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Combinați restul de 2 linguri ulei de măsline și suc de lămâie; se toarnă peste fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
9
Aruncați împreună crutoane, roșii marinate, amestec de fasole, fenicul și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Se presară cu pecorino sfărâmat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Revista