Panuchos (Tostadas Umplute Cu Fasole Neagră)

Rețeta Panuchos (Tostadas umplute cu fasole neagră) este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 111g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 2194 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de achiote, oțet distilat, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Tostadas de ou și fasole neagră, Tostadas de fasole neagră, Avocado și ouă, și Tostadas De Fasole Neagră Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 45
cu o zonă lăsată liberă de cărbune sau un arzător cu gaz oprit pentru a face o zonă de căldură indirectă. Într-un castron mediu, combinați oțet, achiote, ulei și sare; adăugați pui și întoarceți-l pentru a acoperi bine. Grătiți la foc indirect cu capacul în jos, rotind o dată, până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească, apoi tăiați carnea din oase. Pune deoparte.
Între timp, faceți panuchos: fasole pură și lichidul lor într-un robot de bucătărie, adăugând apă dacă este necesar, astfel încât să fie foarte cremoase. Într-o tigaie medie, gătiți ceapa în ulei la foc mediu până devine aurie, 5 minute. Se amestecă fasolea și se gătește până la barbotare, 1 până la 2 minute. Pus deoparte, acoperit.
Combinați masa și sarea într-un castron, adăugând puțină apă (sau făină), dacă este necesar, astfel încât masa să fie flexibilă, dar nu lipicioasă. Împărțiți în 15 bile egale, așezați pe o foaie de copt și acoperiți cu folie de plastic.
Încălziți o tavă sau o tigaie medie grea, de preferință fontă, la foc mediu până când este fierbinte. Lucrând cu 1 minge de masă la un moment dat, tapetați o presă de tortilla cu o bucată grea de plastic (o pungă de congelator tăiată în jumătate funcționează bine). Centrați masa minge deasupra și acoperiți cu o altă bucată de plastic. Apăsați tortilla la 4 la 5 în. larg.
Curățați plasticul din tortilla (dacă tortilla se lipeste, praf cu puțină făină și reroll) și puneți tortilla pe plita fierbinte. Când partea inferioară nu se mai lipeste și este ușor pătată, aproximativ 1 minut, răsturnați și gătiți 1 minut pe cealaltă parte. Întoarceți din nou și cu un prosop de bucătărie curat pliat, apăsați ferm tortilla peste tot (acest lucru îl ajută să pufăie). Gătiti până când pufăie și partea inferioară este aurie deschisă, încă 15 până la 30 de secunde.
Transferați tortilla pe o suprafață de lucru.
Slit tortilla fierbinte cu atenție 1/2 în. de la margine pentru a face o deschidere de aproximativ 2 in. lung. Fără a rupe tortilla, glisați o mică spatulă metalică în interior pentru a crea un buzunar.
Lasă să se răcească. Repetați pașii 4, 5 și 6 pentru fiecare tortilla.
Deschideți buzunarul unei tortilla răcite cu degetul, strângeți ușor pentru a o ține deschisă și ungeți o lingură rotunjită de fasole în interior. Bateți vârful tortilla cu degetele pentru a întinde fasolea. Umpleți fiecare panucho în același mod.
Faceți toppinguri: într-un castron, combinați 1/4 cană de apă, oțetul, sarea și ceapa. Se răcește până se folosește. Tăiați subțire salata verde și tăiați câte 15 felii subțiri de roșii și avocado.
Preîncălziți cuptorul la 250 și puneți o foaie de copt cu margini în interior.
Încălziți o tigaie mare, de preferință fontă, la foc mediu.
Adăugați 2 linguri. ulei și un singur strat de panuchos. Gatiti pana devin aurii, intorcand o data, 3 pana la 5 minute in total.
Transferați panuchos în tigaie în cuptor. Repetați pentru a găti restul de panuchos, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Scurgeți ceapa și asamblați panuchos: așezați-le pe un platou și acoperiți cu salată, pui, ceapă, roșii și avocado.
Serviți sosul pe lateral.
* Găsiți pastă de achiote atrăgătoare, roșiatică, măcinată din semințe de annatto, la magazinele alimentare Latino; veți găsi și masa pregătită acolo. Sau, în loc de masa pregătită, înlocuiți 2 căni masa harina combinate cu 1 1/3 căni de apă.