Panuchos (Tostadas Umplute Cu Fasole Neagră)

Panuchos (Tostadas Umplute Cu Fasole Neagră)
Rețeta Panuchos (Tostadas umplute cu fasole neagră) este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 111g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 2194 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastă de achiote, oțet distilat, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Tostadas de ou și fasole neagră, Tostadas de fasole neagră, Avocado și ouă, și Tostadas De Fasole Neagră Moale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
cu o zonă lăsată liberă de cărbune sau un arzător cu gaz oprit pentru a face o zonă de căldură indirectă. Într-un castron mediu, combinați oțet, achiote, ulei și sare; adăugați pui și întoarceți-l pentru a acoperi bine. Grătiți la foc indirect cu capacul în jos, rotind o dată, până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să se răcească, apoi tăiați carnea din oase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Între timp, faceți panuchos: fasole pură și lichidul lor într-un robot de bucătărie, adăugând apă dacă este necesar, astfel încât să fie foarte cremoase. Într-o tigaie medie, gătiți ceapa în ulei la foc mediu până devine aurie, 5 minute. Se amestecă fasolea și se gătește până la barbotare, 1 până la 2 minute. Pus deoparte, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați masa și sarea într-un castron, adăugând puțină apă (sau făină), dacă este necesar, astfel încât masa să fie flexibilă, dar nu lipicioasă. Împărțiți în 15 bile egale, așezați pe o foaie de copt și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Încălziți o tavă sau o tigaie medie grea, de preferință fontă, la foc mediu până când este fierbinte. Lucrând cu 1 minge de masă la un moment dat, tapetați o presă de tortilla cu o bucată grea de plastic (o pungă de congelator tăiată în jumătate funcționează bine). Centrați masa minge deasupra și acoperiți cu o altă bucată de plastic. Apăsați tortilla la 4 la 5 în. larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Curățați plasticul din tortilla (dacă tortilla se lipeste, praf cu puțină făină și reroll) și puneți tortilla pe plita fierbinte. Când partea inferioară nu se mai lipeste și este ușor pătată, aproximativ 1 minut, răsturnați și gătiți 1 minut pe cealaltă parte. Întoarceți din nou și cu un prosop de bucătărie curat pliat, apăsați ferm tortilla peste tot (acest lucru îl ajută să pufăie). Gătiti până când pufăie și partea inferioară este aurie deschisă, încă 15 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați tortilla pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
9
Slit tortilla fierbinte cu atenție 1/2 în. de la margine pentru a face o deschidere de aproximativ 2 in. lung. Fără a rupe tortilla, glisați o mică spatulă metalică în interior pentru a crea un buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Lasă să se răcească. Repetați pașii 4, 5 și 6 pentru fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
11
Deschideți buzunarul unei tortilla răcite cu degetul, strângeți ușor pentru a o ține deschisă și ungeți o lingură rotunjită de fasole în interior. Bateți vârful tortilla cu degetele pentru a întinde fasolea. Umpleți fiecare panucho în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
12
Faceți toppinguri: într-un castron, combinați 1/4 cană de apă, oțetul, sarea și ceapa. Se răcește până se folosește. Tăiați subțire salata verde și tăiați câte 15 felii subțiri de roșii și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Preîncălziți cuptorul la 250 și puneți o foaie de copt cu margini în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Încălziți o tigaie mare, de preferință fontă, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați 2 linguri. ulei și un singur strat de panuchos. Gatiti pana devin aurii, intorcand o data, 3 pana la 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
16
Transferați panuchos în tigaie în cuptor. Repetați pentru a găti restul de panuchos, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Scurgeți ceapa și asamblați panuchos: așezați-le pe un platou și acoperiți cu salată, pui, ceapă, roșii și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
18
Serviți sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
19
* Găsiți pastă de achiote atrăgătoare, roșiatică, măcinată din semințe de annatto, la magazinele alimentare Latino; veți găsi și masa pregătită acolo. Sau, în loc de masa pregătită, înlocuiți 2 căni masa harina combinate cu 1 1/3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate76
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista