Pansament Pentru Pâine De Porumb

Pansament Pentru Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să îmbrăcați pâinea de porumb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pansament Pentru Pâine De Porumb, Pansament Pentru Pâine De Porumb, și Pansament Pentru Pâine De Porumb.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/2 cană de unt într-o tigaie de 13 x 9 inci; se încălzește la cuptor la 425 timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă făina de porumb și făina; bateți în 3 ouă și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă untul fierbinte în aluat și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Mișto. Zdrobiți pâinea de porumb într-un castron mare; se amestecă pesmetul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
6
Topiți restul de 1/2 cană de unt într-o tigaie la foc mediu; se adaugă ceapa și țelina și se sotează 5 minute. Se amestecă salvie, pătrunjel și piper condimentat; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
8
Bateți împreună bulionul de pui și restul de 4 ouă; se amestecă în amestecul de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pâine De PorumbPâine De Porumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă uniform în 1 tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci și 1 tigaie pătrată ușor unsă de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 400 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit făină de porumb cu crin alb, cu creștere automată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
12
Amestecă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista