Pansament magic

Pansament magic
Rețeta Magical Dressing se poate face în aproximativ 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 103 calorii, 0 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, piper de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cafeaua magică, Salată cu ouă magică și Prajitura magică cu reni.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, oțetul, ardeiul de lămâie, zahărul și sucul de lămâie. Utilizați o pâlnie pentru a turna într-o sticlă curată, cu un capac etanș. Agitați sticla înainte de utilizare și turnați peste salata verde preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
3 (7-inch) Pâini Plate Pita3 (7-inch) Pâini Plate Pita
6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt6 Uncii Pancetta Feliată Subțire, Tăiată Mărunt
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
Ceapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch GrosimeCeapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch Grosime
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista