Pansamentul francez vechi de un secol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet, ceapă, sare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată De Ouă Din Secol, Silabub din secolul 18, și Salată verde de top din secolul 21.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Se fierbe 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie; fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
3
Transferați amestecul într-un vas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Adăugați treptat ulei, bătând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Adăugați ingredientele rămase; bate până se îngroașă și se amestecă bine. Capac; frigider.