Pansament cu pere și alune

Pansament cu pere și alune
Pere și sos de alune ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți alune, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare sunt Pansament Cu Pere-Alune, Salată de pere și alune, și Brioșă Cu Alune De Pere.

Instrucțiuni

1
Cârnați de porc brun într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Gatiti telina si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pere și usturoi tocate; gatiti, amestecand continuu, pana cand para este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți amestecul de pere de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Așezați cuburi de pâine franceză într-un castron mare. Se amestecă cârnații, amestecul de pere, ardeiul dulce și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Ardei DulceArdei Dulce
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați bulion, amestecând ușor. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista