Pansament cu pere și alune

Pansament cu pere și alune
Pere și sos de alune ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți alune, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare sunt Pansament Cu Pere-Alune, Salată de pere și alune, și Brioșă Cu Alune De Pere.

Instrucțiuni

1
Cârnați de porc brun într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Gatiti telina si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pere și usturoi tocate; gatiti, amestecand continuu, pana cand para este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți amestecul de pere de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Așezați cuburi de pâine franceză într-un castron mare. Se amestecă cârnații, amestecul de pere, ardeiul dulce și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Ardei DulceArdei Dulce
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați bulion, amestecând ușor. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista