Pansament cu pere și alune

Pansament cu pere și alune
Pere și sos de alune ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți alune, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare sunt Pansament Cu Pere-Alune, Salată de pere și alune, și Brioșă Cu Alune De Pere.

Instrucțiuni

1
Cârnați de porc brun într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți cârnații pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Gatiti telina si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pere și usturoi tocate; gatiti, amestecand continuu, pana cand para este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți amestecul de pere de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Așezați cuburi de pâine franceză într-un castron mare. Se amestecă cârnații, amestecul de pere, ardeiul dulce și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Ardei DulceArdei Dulce
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați bulion, amestecând ușor. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista