Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure

Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure
Blackberry zară Panna Cottas cu compot de mure este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 321 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, CR aproxumme de cassis, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Panna Cotta smântână cu mure-compot Zinfandel, Pâine Prăjită Franceză Cu Lapte + Compot Rapid De Arțar De Mure, și Panna Cottas Cu Zară De Mango Și Fasole De Vanilie.

Instrucțiuni

1
Pur murele cu zară într-un blender până se omogenizează, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și apoi aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Presărați gelatina peste apă într-un castron mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În timp ce gelatina se înmoaie, încălziți smântâna și zahărul într-o cratiță la foc moderat până când este fierbinte, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă. Se amestecă amestecul de cremă și siropul în murele pur apokroume, apoi se toarnă printr-o sită curățată într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
GelatinăGelatină
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Se toarnă amestecul în forme și se răcește, acoperit, până când este ferm, cel puțin 8 ore.
1
Se fierbe apa, crincormme de cassis și zahărul într-o cratiță mică, amestecând ocazional, până când este siropoasă și redusă la aproximativ 1/3 cană, 10 până la 12 minute. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se toarnă sirop peste mure și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Creme De CassisCreme De Cassis
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pentru a servi Panna cottas, rulați un cuțit subțire de-a lungul marginii matrițelor pentru a slăbi dacă este necesar și înmuiați matrițele într-un castron mic cu apă caldă 3 până la 5 secunde, apoi inversați Panna cottas pe farfurii și ridicați ușor matrițele. Puneți fructe de pădure și sirop peste și în jurul fiecărei panna cotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
1
*Pentru a face sirop de mure, încălziți 1/4 cană de gem de mure cu 1 lingură de apă într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până când gemul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De MureGem De Mure
MureMure
SiropSirop
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic, apăsând și apoi aruncând solidele.* Panna cottas poate fi răcită în forme până la 1 zi.* Compotul poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista