Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale
Zară Panna Cotta cu fructe tropicale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr, cuburi de fructe tropicale, lapte de grăsime redus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 linguri de apă într-o ceașcă mică de cremă; presărați gelatină fără aromă.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Combinați frișca și zahărul într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe.
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până când gelatina se dizolvă complet și amestecul este neted. Se răcește amestecul la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Se amestecă untul și extractul de vanilie în amestecul de cremă.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-o cană de măsurare cu 4 căni. Împărțiți amestecul între șase căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins. Refrigerați până când panna cotta este setată, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Rulați cuțitul subțire ascuțit în jurul părților laterale ale fiecărei panna cotta pentru a slăbi. Unul la un moment dat, locul de jos de fiecare ceașcă cremă în 1 inch de apă fierbinte 30-45 secunde; inversa imediat ceașcă cremă pe farfurie. Folosind ambele mâini, apucați ferm cupa cu cremă și farfuria împreună, agitând ușor și permițând panna cotta să se așeze pe farfurie. Puneți amestecul de fructe în jurul fiecărei panna cotta și serviți.