Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale

Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale
Zară Panna Cotta cu fructe tropicale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr, cuburi de fructe tropicale, lapte de grăsime redus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de cocos cu fructe tropicale, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 2 linguri de apă într-o ceașcă mică de cremă; presărați gelatină fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
CremăCremă
ApăApă
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Combinați frișca și zahărul într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până când gelatina se dizolvă complet și amestecul este neted. Se răcește amestecul la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
5
Se amestecă untul și extractul de vanilie în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CremăCremă
6
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-o cană de măsurare cu 4 căni. Împărțiți amestecul între șase căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins. Refrigerați până când panna cotta este setată, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
SitaSita
7
Rulați cuțitul subțire ascuțit în jurul părților laterale ale fiecărei panna cotta pentru a slăbi. Unul la un moment dat, locul de jos de fiecare ceașcă cremă în 1 inch de apă fierbinte 30-45 secunde; inversa imediat ceașcă cremă pe farfurie. Folosind ambele mâini, apucați ferm cupa cu cremă și farfuria împreună, agitând ușor și permițând panna cotta să se așeze pe farfurie. Puneți amestecul de fructe în jurul fiecărei panna cotta și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista