Panna Cotta din lapte bătut cu salată de citrice bătută
Panna Cotta din zară cu salată de citrice bătută este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, mentă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 29%. Încercați Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de apă rece într-un castron; presărați gelatină deasupra.
Lăsați să stea 10 minute. Într-o tigaie la foc mediu, amestecați smântâna și zahărul. Gatiti doar pana cand amestecul incepe sa baloneze.
Se adaugă gelatină; se amestecă până se dizolvă. Se amestecă zeama și sucul de lămâie. Împărțiți cremă între 6 6 oz. ochelari. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește cel puțin 8 ore.
Tăiați partea superioară și inferioară a grapefruitului. Tăiați coaja și miezul alb. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a extrage segmente. Repetați cu portocale.
Lăsați să stea 10 minute; scurgere. Descoperă panna cotta, deasupra cu salată de citrice; servi.