Panna Cotta Din Lapte Balsamic Cu Căpșuni
Reteta de capsuni Balsamic Zara Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 292 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Această rețetă de la Serious Eats are 26 de fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zară, pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Panna Cotta Cu Zară De Căpșuni, Panna Cotta de lapte cu rubarbă-jeleu de căpșuni, și Zară Panna Cotta.
Instrucțiuni
Dacă modelați panna cotta: pulverizați fundul și părțile laterale ale a 6 matrițe cu spray de gătit antiaderent. Dacă serviți în Căni: puneți deoparte 6 căni curate și uscate.
Bloom gelatină în apă rece. Se lasă să stea 2 minute.
Se amestecă gelatina pentru a se asigura că nu există pete uscate.
Combinați smântâna, vanilia, zahărul și sarea și amestecați la foc mediu timp de aproximativ 3 minute sau până când zahărul este complet dizolvat și amestecul ajunge la fierbere mică.
Se ia de pe foc. Se amestecă gelatina. Reveniți la foc mic și amestecați până când gelatina se dizolvă complet, aproximativ 1 minut.
Se adaugă Zara și se amestecă până se omogenizează complet.
Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Porționați lichidul în cupe sau forme și dați-l la frigider până când este setat și jiggly, aproximativ 4 ore. Între timp, pregătiți garnitura dacă utilizați.
Rulați cu grijă un cuțit mic în jurul marginii panna cotta pentru a-l slăbi.
Așezați o farfurie deasupra matriței și inversați.
Panna cotta poate fi imediat garnisită cu sos la alegere. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați sosuri care sunt la temperatura camerei sau mai reci.
Pentru a face burniță balsamică: încălziți ușor balsamicul într-o cratiță mică la foc mediu. Lăsați oțetul să se reducă la jumătate, până când s-a îngroșat vizibil, aproximativ 5 minute. Se lasă să se răcească complet înainte de utilizare.
Așezați căpșunile decojite și sfărâmate într-un castron.
Presărați 1/4 cană de zahăr peste ele și aruncați ușor. Lăsați-le să macereze (stați și lăsați zahărul să scoată o parte din lichid, creând un sos suculent frumos) timp de 10 minute. Acestea pot fi acoperite și refrigerate înainte de servire.
Pentru a placa desertul, turnați ușor puțin din reducerea balsamică pe fiecare farfurie de la baza panna cotta. Lingurați căpșunile deasupra și serviți imediat.