Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure

Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure
Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, miere, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de nucă de cocos cu compot mixt de fructe de pădure, Panna Cotta de vanilie cu compot mixt de fructe de pădure, și Fără Gluten sunt eu: Panna Cotta de nucă de cocos roșie, albă și albastră cu compot de fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați sucul de lămâie într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați gelatina și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Într-o cratiță, bateți zahărul cu coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se toarnă jumătate și jumătate și iaurt, se pune la foc mediu și se gătește, amestecând, până când amestecul fierbe doar și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de gelatină și vanilia și bateți până când gelatina s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați într-o ceașcă mare de măsurare cu gura de turnare și împărțiți amestecul între 6 pahare de vin, ramekine sau cupe de cremă. Se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Faceți compot: amestecați fructe de pădure, zahăr, miere și suc de lămâie într-o cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand zaharul se dizolva si fructele de padure isi elibereaza sucul, aproximativ 3 minute. Coborâți ușor focul și continuați să gătiți, amestecând des, până când compotul se îngroașă ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
CompotCompot
MiereMiere
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se transferă într-un castron și se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Lingură peste panna cotta chiar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista