Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni

Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni
Căpșuni Panna Cotta cu compot de căpșuni ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Dacă aveți suc de portocale, zară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni, Smântână Panna Cotta cu compot de căpșuni, și Panna Cotta de fasole de vanilie cu compot de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: 6 (6 uncii) matrite din otel inoxidabil sau ceramica
2
Faceți panna cotta: amestecați căpșunile, laptele de unt și zahărul într-un blender până când sunt foarte netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-un bol mediu, apăsând tare pe solide și răzuind fundul sitei. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați gelatina peste lapte într-un bol mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Se amestecă amestecul de cremă în piure de căpșuni și se toarnă în forme. Forme de răcire, acoperite, până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De CăpșuniPiure De Căpșuni
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Pentru a desface: scufundați matrițele într-un bol mic cu apă fierbinte 2 sau 3 secunde, apoi răsturnați pe farfurii de desert și îndepărtați matrițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a se înmuia ușor.
10
Faceți compot în timp ce panna cottas stă: înjumătățiți căpșunile pe lungime dacă sunt mici sau sferturi dacă sunt mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
CompotCompot
11
Bateți împreună sucul de portocale și zahărul superfin într-un bol până când zahărul se dizolvă și adăugați căpșuni, aruncând pentru a acoperi. Puneți compotul deoparte la macerat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Serviți panna cotta cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista