Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni
Căpșuni Panna Cotta cu compot de căpșuni ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Dacă aveți suc de portocale, zară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Panna Cotta de căpșuni cu compot de căpșuni, Smântână Panna Cotta cu compot de căpșuni, și Panna Cotta de fasole de vanilie cu compot de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: 6 (6 uncii) matrite din otel inoxidabil sau ceramica
Faceți panna cotta: amestecați căpșunile, laptele de unt și zahărul într-un blender până când sunt foarte netede.
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-un bol mediu, apăsând tare pe solide și răzuind fundul sitei. Aruncați solidele.
Presărați gelatina peste lapte într-un bol mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă.
Se amestecă amestecul de cremă în piure de căpșuni și se toarnă în forme. Forme de răcire, acoperite, până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Pentru a desface: scufundați matrițele într-un bol mic cu apă fierbinte 2 sau 3 secunde, apoi răsturnați pe farfurii de desert și îndepărtați matrițele.
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a se înmuia ușor.
Faceți compot în timp ce panna cottas stă: înjumătățiți căpșunile pe lungime dacă sunt mici sau sferturi dacă sunt mai mari.
Bateți împreună sucul de portocale și zahărul superfin într-un bol până când zahărul se dizolvă și adăugați căpșuni, aruncând pentru a acoperi. Puneți compotul deoparte la macerat timp de 10 minute.
Serviți panna cotta cu compot.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto