Panna Cotta De Ciocolată Albă Cu Vanilie Cu Căpșuni

Rețeta Panna Cotta de ciocolată albă de vanilie cu căpșuni ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de păstăi de vanilie, zahăr granulat, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ PANNA COTTA de vanilie cu căpșuni balsamice, Panna Cotta de vanilie cu Ganache de ciocolată, și Panna cotta de ciocolată cu înghețată vanillan și sirop de căpșuni.
Instrucțiuni
Puneți smântâna, laptele și păstaia de vanilie (întregi) într-o cratiță. 2
Se încălzește la foc foarte mic până aproape fierbe, amestecând continuu. 3
Puneți foile de gelatină în apă pentru a se înmuia. 4
Adăugați zahărul în amestecul de cremă caldă și amestecați până se topește complet. 5
Scoateți păstaia de vanilie apoi adăugați ciocolata și amestecați până se topește. 6
Se adaugă gelatina în amestec și se amestecă.7
Scoateți-l de pe foc și asigurați-vă că amestecul este complet neted.8 Se răcește, apoi se toarnă în ramekins.9 lăsați la frigider să se stabilească aproximativ 4 ore.10 dacă doriți, slăbiți panna cotta din ramekins punându-le în apă caldă pentru câteva momente, apoi întorcându-le pe o farfurie. 11 mi se pare că aroma este cea mai bună dacă scoateți panna cotta din frigider cu aproximativ 10 minute înainte de nevoie.
Se servește cu căpșuni proaspete tocate.