Panna Cotta cu smochine prăjite și Balsamic
Panna Cotta cu smochine prăjite și Balsamic este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 751 calorii, 5g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, smântână grea, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta cu smochine prăjite și Balsamic, Panna Cotta Cu Smochine, și Panna Cotta Cu Miere Cu Smochine La Grătar.
Instrucțiuni
Echipament Special: 6 (6 uncii) feluri de mâncare de servire.
Într-un castron mic, scufundați foile de gelatină în apă rece pentru a se înmuia.
Într-o cratiță mică combinați smântâna și 1 cană de zahăr. Tăiați bobul de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Adăugați semințele și coaja boabelor de vanilie în cratiță.
Bateți pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere și opriți imediat.
Scoateți foile de gelatină înmuiate din apa rece și amestecați în amestecul de smântână fierbinte.
Scoateți și aruncați boabele de vanilie.
Se toarnă imediat în vasele de servire și se dă la frigider timp de 2 până la 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați smochinele împreună cu zahărul rămas și balsamicul.
Se lasă la macerat aproximativ 15 minute. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când smochinele sunt moi și zahărul și balsamicul au început să se caramelizeze pe smochine.
Acoperiți panna cotta cu smochinele prăjite.