Panko Tilapia

Panko Tilapia
Panko Tilapia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă $13.2 pe portie. O porție conține 1495 calorii, 152g de proteine, și 75g de grăsime. Dacă aveți la îndemână panko, făină, condimente de lămâie-piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Fileuri De Tilapia Incrustate Panko, Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe farfurie, amestecați făina și condimentele.Pe a doua farfurie, puneți pâinea crumbs.In castron, bate ou cu furculita.Se acoperă peștele cu făină, se înmoaie în ou și se acoperă bine cu pâine crumbs.In tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați 2 fileuri de pește și gătiți 3 minute.Întoarceți cu grijă peștele. Reduceți căldura la mediu și gătiți aproximativ 3 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.Repetați pentru restul de 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Revista