Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală

Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală
Talpa cu crustă Panko cu busuioc, usturoi și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $28.42 pe portie, această rețetă acoperă 88% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3596 calorii, 190g de proteine, și 201G de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, pudră de chili, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală, Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală, și Cod cu crustă Panko cu gust de roșii-busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de chili, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Aliniați 3 vase de copt de dimensiuni similare sau boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați amestecul de făină în primul fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Așezați ouăle bătute în al doilea fel de mâncare. În al treilea fel de mâncare, puneți pesmet. Pentru a prăji fileurile de pește, acoperiți cu amestec de făină, înmuiați-le în ouă, apoi acoperiți-le cu pesmet. Puneți deoparte pe platou sau coacere tray.In tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
File De PeșteFile De Pește
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Adăugați jumătate din fileuri, gătiți aproximativ 2 minute sau până se rumenesc ușor și crocant. Întoarceți peștele; gătiți cealaltă parte aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Scoateți din tigaie în platoul de servire încălzit, acoperiți pentru a se menține fierbinte. Gatiti fileurile ramase, adaugand mai mult ulei daca este necesar. Mutați fileurile fierte rămase pe platou, acoperiți pentru a se menține fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați usturoi și chile în uleiul fierbinte în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați busuioc; gatiti si amestecati 2 minute pentru a fi crocante. Aruncați coaja de portocală.Aranjați fileurile pe platoul de servire sau farfuriile individuale, deasupra cu amestecul de busuioc, usturoi și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Ingrediente

5Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire5Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire3ouă, bine bătuteouă, bine bătute3ouă, bine bătuteouă, bine bătute791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuiocfrunze proaspete de busuioc3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuiocfrunze proaspete de busuioc22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyusturoi tăiat subțireusturoi tăiat subțire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyusturoi tăiat subțireusturoi tăiat subțire1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1ardei serrano sau ardei iute chile, feliat subțireardei serrano sau ardei iute chile, feliat subțire1ardei serrano sau 1 ardei iute, feliat subțireardei serrano sau 1 ardei iute, feliat subțire11 lingură de oregano uscatcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă11 lingură de oregano uscatcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko, pesmet crocantpanko, pesmet crocant3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet panko, pesmet crocantpesmet panko, pesmet crocant11 lingură de oregano uscatsare grisare gri454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtalpă petrale (8-12 fileuri) sau 1 lb alt file de pește alb subțire, curățat, jupuit (8-12 fileuri)talpă petrale (8-12 fileuri) sau 1 lb alt file de pește alb subțire, curățat, jupuit (8-12 fileuri)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtalpă petrale sau alt file de pește alb subțire, curățat, jupuit (8-12 file)talpă petrale sau alt file de pește alb subțire, curățat, jupuit (8-12 file)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista