Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală
Talpa cu crustă Panko cu busuioc, usturoi și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $28.42 pe portie, această rețetă acoperă 88% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3596 calorii, 190g de proteine, și 201G de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, pudră de chili, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală, Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală, și Cod cu crustă Panko cu gust de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de chili, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Aliniați 3 vase de copt de dimensiuni similare sau boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați amestecul de făină în primul fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Așezați ouăle bătute în al doilea fel de mâncare. În al treilea fel de mâncare, puneți pesmet. Pentru a prăji fileurile de pește, acoperiți cu amestec de făină, înmuiați-le în ouă, apoi acoperiți-le cu pesmet. Puneți deoparte pe platou sau coacere tray.In tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
File De Pește
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Adăugați jumătate din fileuri, gătiți aproximativ 2 minute sau până se rumenesc ușor și crocant. Întoarceți peștele; gătiți cealaltă parte aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Scoateți din tigaie în platoul de servire încălzit, acoperiți pentru a se menține fierbinte. Gatiti fileurile ramase, adaugand mai mult ulei daca este necesar. Mutați fileurile fierte rămase pe platou, acoperiți pentru a se menține fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați usturoi și chile în uleiul fierbinte în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați busuioc; gatiti si amestecati 2 minute pentru a fi crocante. Aruncați coaja de portocală.Aranjați fileurile pe platoul de servire sau farfuriile individuale, deasupra cu amestecul de busuioc, usturoi și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.