Panko-pește acoperit cu salată grecească ușoară

Panko-pește acoperit cu salată grecească ușoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați peștele cu vârf de Panko cu salată grecească ușoară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 197 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de pesmet panko, fileuri de pește, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Stil grecesc Panko piept de pui Crusted acoperit cu roșii, măsline Kalamatan, feta, și busuioc, Salată Grecească Indesata Topped W / Sardine, și Panko Topped Roșii De Struguri Prăjite pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista