Panglici de dovlecei cu unt de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați panglici de dovlecel cu unt Herbat. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 134 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de unt, sare și piper kosher, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi cu panglici de dovlecel și unt brun de pătrunjel, Panglici De Dovlecei, și Panglici De Dovlecei Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: mandoline slicer
Feliați dovlecelul în panglici lungi de 1/16 inci grosime folosind un feliator de mandolină.
Adăugați untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele apoi dovlecelul în două loturi și aruncați prin untul fierbinte și uleiul, folosind clești, până la moale, un bun 4 până la 5 minute.
Adăugați busuiocul, pătrunjelul și coaja de lămâie chiar la sfârșit. Condimentează dovlecelul cu sare și piper și amestecă.
Transferați într-un castron de servire.