Panglici de aur Paste cu dovlecei și roșii

Panglici de aur Paste cu dovlecei și roșii
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Pastele cu panglici aurii cu dovlecei și roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Sotate Și Panglici De Paste, Panglici de dovlecei cu Marinara de roșii crude, și Panglici de dovlecei cu pesto și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dacă folosiți roșii mari, înscrieți fundul cu un X tăind numai pielea exterioară. Aduceți o oală mică cu apă la fiert la foc mediu și scufundați roșiile timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, semințele și tăiați-le într-un zar fin, aproximativ 1/4-inch. Rezervați în castron mic. Dacă folosiți roșii de struguri, tăiați-le în jumătate și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți stocul și șofranul într-un vas mic la foc mediu-mic. Se fierbe ușor. Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu pentru paste. Când apa este la fierbere plină, rulantă, sareți apa și adăugați pastele. Gatiti pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere.
6
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, câteva rotații ale tigaiei și untul. Când untul se topește în ulei, adăugați șalotă, dovlecei, usturoi și cimbru. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Amestecați roșiile și lăsați-le să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pastele și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mic cu 1/2 cană din stocul de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
șofranșofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Turnați stocul rămas și ouăle temperate peste paste și opriți focul. Aruncați pastele și sosul timp de 1 până la 2 minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Serviți pastele imediat în boluri puțin adânci garnisite cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista