Panela cu cremă de Chipotle
Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 418 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul adobo, frunzele de cilantro, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu crema de Chipotle și Guacamole, Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC, și Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați fiecare pană de brânză pe un platou de servire. Procesați crema mexicană, smântâna, sucul de lămâie, ardeii iute, adobo și cilantro într-un blender până la neted. Condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți amestecul și turnați peste pene de brânză.
Se servește cu chipsuri de tortilla de porumb.