Paneer Unt Masala

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Paneer Unt Masala ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de unt, caju măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați paneer butter masala – cum se face Paneer butter masala cu sos, Paneer Makhani (Paneer Unt Masala) (Stil Restaurant), și Paneer Unt Masala / Paneer ușor s / fără ceapă fără usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți paneer în 2 loturi până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Transferați paneer prăjit pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, păstrând uleiul vegetal în tigaie.
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați pasta de ghimbir și pasta de usturoi. Continuați să gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut mai mult. Amestecați caju, ardei roșu măcinat, chimen, coriandru și garam masala în amestec de ceapă. Gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Se amestecă sosul de roșii, jumătate și jumătate, laptele, zahărul și sarea în amestecul de condimente; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim.
Adăugați paneer prăjit și fierbeți până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc]()
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare în special scoici și orice fel de mâncare Asiatic frumos picant.