Pan prăjită arctic Char cu portocale și rozmarin Beurre Blanc
Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 318 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, rozmarin plus 1 lingură de rozmarin, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Arctic Char cu portocaliu-Caper savura, Arctic Char cu vinaigrette de fistic portocaliu, și Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu adăugați suc de portocale, vin alb, coajă de portocală și rozmarin. Reduceți la 1/2 cană de lichid. Se strecoară și se întoarce la saucepot. La foc mediu se amestecă în cremă și se aduce la fierbere scăzută. Întoarceți căldura la minim și bateți în cuburi reci de unt.
Îndepărtați crenguța de rozmarin și condimentați cu sare și piper, după gust. Rezervați cald.
Într-o tigaie la foc mediu se adaugă uleiul de măsline. Condimentează fileurile cu sare și piper, apoi adaugă în tigaia fierbinte. Lăsați peștele să gătească până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele din tigaie și așezați deasupra orezului sălbatic încălzit.
Adăugați sos în jurul și peste pește.
Garnisiți cu rozmarin tocat și segmente portocalii.