Pan prăjită arctic Char cu portocale și rozmarin Beurre Blanc

Pan prăjită arctic Char cu portocale și rozmarin Beurre Blanc
Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 318 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, rozmarin plus 1 lingură de rozmarin, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Arctic Char cu portocaliu-Caper savura, Arctic Char cu vinaigrette de fistic portocaliu, și Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu adăugați suc de portocale, vin alb, coajă de portocală și rozmarin. Reduceți la 1/2 cană de lichid. Se strecoară și se întoarce la saucepot. La foc mediu se amestecă în cremă și se aduce la fierbere scăzută. Întoarceți căldura la minim și bateți în cuburi reci de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Îndepărtați crenguța de rozmarin și condimentați cu sare și piper, după gust. Rezervați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3
Într-o tigaie la foc mediu se adaugă uleiul de măsline. Condimentează fileurile cu sare și piper, apoi adaugă în tigaia fierbinte. Lăsați peștele să gătească până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți peștele din tigaie și așezați deasupra orezului sălbatic încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați sos în jurul și peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Garnisiți cu rozmarin tocat și segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista