Pan con Tomate ' y Anchoa—usturoi, ulei de măsline și roșii proaspete pe pâine prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Pan con Tomate' y Anchoa—usturoi, ulei de măsline și roșii proaspete pe pâine prăjită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 168 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați hamsii de cea mai bună calitate, ulei de măsline extravirgin de cea mai bună calitate, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan con Tomate (pâine cu roșii), Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Supă De Roșii De Casă Cu Pâine Cu Usturoi Sandvișuri Cu Brânză Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o răzătoare grosieră ținută peste un castron radeți roșiile până la piele.
Se toarnă orice exces de lichid.
Adăugați usturoiul, uleiul de măsline și sarea după gust (amestecul trebuie să fie bine condimentat).
Lăsați să stea câteva minute pentru a contopi aromele.
Prăjiți ușor pâinea despicată și stropiți cu ulei de măsline.
Turnați amestecul de roșii într-un bol de servire și aranjați pâinea și hamsiile, dacă folosiți, pe farfurii.
Lăsați fiecare oaspete să întindă amestecul de roșii pe pâine și să-l completeze cu unul sau două file de hamsii.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA