Pan Ars Snapper Roșu

Pan Ars Snapper Roșu
Pan ars Snapper roșu este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 222 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 139 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți snapper sub apă rece și uscați. Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, oțet de orez, muștar, miere, ceapă verde și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Înmuiați fileurile de snapper în marinată pentru a acoperi ambele părți și puneți-le în tigaie. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă marinada rămasă în tigaie. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Revista