Pammie Braciole Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.1 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1486 calorii, 69G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de flanc, ardei peppadew, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pammie ' s Braciole, Braciole, și Braciole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru friptură: lăsați ușor friptura la o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
2
Presărați pesmetul, pecorino, pătrunjelul și usturoiul pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pecorino
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Stropiți 2 linguri ulei de măsline peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Rotiți carnea cu bobul și legați-o cu sfoară de măcelar pentru a fixa ruloul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Presărați generos exteriorul ruloului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Încălziți un cuptor olandez la foc mare, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și căutați carnea de vită pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Scoateți carnea din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Reduceți focul la mediu și adăugați 3 linguri de ulei de măsline, ceapa, usturoiul, condimentul Italian și ardeiul roșu zdrobit. Transpirați până la translucid, aproximativ 10 minute, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă 3 minute. Apoi deglazați tigaia cu vinul, răzuind tot fondul de jos și adăugați roșiile zdrobite. Condimentează cu sare și piper. Aduceți la foc mic și adăugați carnea înapoi în tigaie. Se fierbe la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Gustați și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți carnea din oală, tăiați sfoara și feliați-o împotriva bobului în felii de 1/4 până la 1/2 inci. Rezervați sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Pentru a asambla sandvișurile: luați un rulou de erou cald, cu unt și așezați 3 felii de braciole pe pâine. Urmați cu câteva bărbierit de Parmigiano-Reggiano, câteva păpuși de burrata, ardeii peppadew și acoperiți cu ceapa prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Parmigiano Reggiano
Sub Bun
Peppadew Pepper
Burrata
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12
Se servește cu o parte a sosului de roșii pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
13
Într-o oală mare, încălziți uleiul la 350 de grade F. feliați ceapa în jumătăți subțiri de lună și înmuiați în zară timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Scurgeți pe un raft. Condimentează făina cu sare și piper și apoi dragează ceapa în amestec. Se prăjește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
15
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual