Pammie ' s Braciole Sandwich

Pammie ' s Braciole Sandwich
Pammie Braciole Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.1 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1486 calorii, 69G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de flanc, ardei peppadew, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pammie ' s Braciole, Braciole, și Braciole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru friptură: lăsați ușor friptura la o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Presărați pesmetul, pecorino, pătrunjelul și usturoiul pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Stropiți 2 linguri ulei de măsline peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Rotiți carnea cu bobul și legați-o cu sfoară de măcelar pentru a fixa ruloul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Presărați generos exteriorul ruloului cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Încălziți un cuptor olandez la foc mare, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și căutați carnea de vită pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Scoateți carnea din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Reduceți focul la mediu și adăugați 3 linguri de ulei de măsline, ceapa, usturoiul, condimentul Italian și ardeiul roșu zdrobit. Transpirați până la translucid, aproximativ 10 minute, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați pasta de roșii și gătiți încă 3 minute. Apoi deglazați tigaia cu vinul, răzuind tot fondul de jos și adăugați roșiile zdrobite. Condimentează cu sare și piper. Aduceți la foc mic și adăugați carnea înapoi în tigaie. Se fierbe la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Gustați și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți carnea din oală, tăiați sfoara și feliați-o împotriva bobului în felii de 1/4 până la 1/2 inci. Rezervați sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Pentru a asambla sandvișurile: luați un rulou de erou cald, cu unt și așezați 3 felii de braciole pe pâine. Urmați cu câteva bărbierit de Parmigiano-Reggiano, câteva păpuși de burrata, ardeii peppadew și acoperiți cu ceapa prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sub BunSub Bun
Peppadew PepperPeppadew Pepper
BurrataBurrata
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
12
Se servește cu o parte a sosului de roșii pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
13
Într-o oală mare, încălziți uleiul la 350 de grade F. feliați ceapa în jumătăți subțiri de lună și înmuiați în zară timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Scurgeți pe un raft. Condimentează făina cu sare și piper și apoi dragează ceapa în amestec. Se prăjește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
15
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista