Palmieri De Scorțișoară

Palmieri De Scorțișoară
Scorțișoară Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 3 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de unt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Palmieri Cu Nuci De Scorțișoară, Palmieri Cu Nuci De Scorțișoară, și Pecan Scorțișoară Zahăr Palmiers.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea într-un castron mare de metal răcit. Radeți grosolan untul congelat în făină, aruncând ușor pentru a acoperi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează. Testați amestecul strângând ușor o mână mică: când aluatul are textura adecvată, acesta se va ține împreună fără să se destrame. Dacă este necesar, adăugați încă o lingură de apă, amestecând până se încorporează și testați din nou. (Nu suprasolicitați aluatul și nu adăugați prea multă apă, altfel patiseria va fi dură; aluatul va fi cocoloaș și dungat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Formați aluatul într-un pătrat de 5 inci, apoi răciți, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 15 x 8 inci (cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Îndepărtați excesul de făină și împăturiți aluatul în treimi ca o literă. Reînfășurați aluatul și răciți până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Aranjați aluatul cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. pe o suprafață făinoasă și repetați rularea, plierea și răcirea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Îndepărtați orice exces de făină, apoi înjumătățiți aluatul transversal cu un cuțit ascuțit și răciți, înfășurat separat în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara, apoi se presară generos o suprafață de lucru curată cu puțin zahăr de scorțișoară și se pune deasupra 1 bucată de aluat răcit. Rulați rapid într-un dreptunghi de 16 x 12 inci (grosime de 1/8 până la 1/16 inci; dacă aluatul devine prea moale, răciți pe o foaie de copt până când este ferm). Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Presărați blatul aluatului uniform cu puțin zahăr de scorțișoară pentru a acoperi complet, îndepărtând orice exces. Îndoiți 2 laturi lungi opuse ale produselor de patiserie, astfel încât să se întâlnească în centru. Îndoiți în aceleași părți ale produselor de patiserie în același mod, apoi pliați o jumătate peste cealaltă (ca o carte) și apăsați ușor cu un sucitor pentru a aplatiza ușor, formând un buștean dreptunghiular lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
10
Presărați cu zahăr suplimentar de scorțișoară dacă aluatul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Se răcește pe o foaie de copt, neacoperită, până când este fermă, cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Între timp, repetați cu bucata rămasă de aluat și zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
13
Tăiați 1 buștean de aluat transversal în felii groase de 1/4 inch cu un cuțit ascuțit și aranjați feliile, tăiați părțile în jos, la o distanță de 1 1/2 inci pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Coaceți până când sunt umflate și aurii în jurul marginilor, 7 până la 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
15
Scoateți din cuptor și întoarceți palmierii cu o spatulă. (Dacă palmierii încep să se deruleze, apăsați ușor pentru a remodela când sunt răciți ușor.) Continuați să coaceți până devine auriu peste tot și zahărul este caramelizat, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
16
Transferați așa cum ați făcut (palmierii s-ar putea să nu se coacă uniform) pe un raft și să se răcească. Faceți mai multe fursecuri pe foaia de copt răcită căptușită cu pergament proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
1
* Aluatul, fără zahăr de scorțișoară, poate fi răcit, înfășurat bine, până la 2 zile sau congelat până la 1 lună (dezgheț în frigider). * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile. Dacă se dorește, palmierii pot fi recrispați într-un cuptor de 300 km f până la încălzire, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista