Palmieri De Scorțișoară

Palmieri De Scorțișoară
Scorțișoară Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 3 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de unt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Palmieri Cu Nuci De Scorțișoară, Palmieri Cu Nuci De Scorțișoară, și Pecan Scorțișoară Zahăr Palmiers.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea într-un castron mare de metal răcit. Radeți grosolan untul congelat în făină, aruncând ușor pentru a acoperi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează. Testați amestecul strângând ușor o mână mică: când aluatul are textura adecvată, acesta se va ține împreună fără să se destrame. Dacă este necesar, adăugați încă o lingură de apă, amestecând până se încorporează și testați din nou. (Nu suprasolicitați aluatul și nu adăugați prea multă apă, altfel patiseria va fi dură; aluatul va fi cocoloaș și dungat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Formați aluatul într-un pătrat de 5 inci, apoi răciți, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 15 x 8 inci (cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Îndepărtați excesul de făină și împăturiți aluatul în treimi ca o literă. Reînfășurați aluatul și răciți până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Aranjați aluatul cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. pe o suprafață făinoasă și repetați rularea, plierea și răcirea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Îndepărtați orice exces de făină, apoi înjumătățiți aluatul transversal cu un cuțit ascuțit și răciți, înfășurat separat în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara, apoi se presară generos o suprafață de lucru curată cu puțin zahăr de scorțișoară și se pune deasupra 1 bucată de aluat răcit. Rulați rapid într-un dreptunghi de 16 x 12 inci (grosime de 1/8 până la 1/16 inci; dacă aluatul devine prea moale, răciți pe o foaie de copt până când este ferm). Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Presărați blatul aluatului uniform cu puțin zahăr de scorțișoară pentru a acoperi complet, îndepărtând orice exces. Îndoiți 2 laturi lungi opuse ale produselor de patiserie, astfel încât să se întâlnească în centru. Îndoiți în aceleași părți ale produselor de patiserie în același mod, apoi pliați o jumătate peste cealaltă (ca o carte) și apăsați ușor cu un sucitor pentru a aplatiza ușor, formând un buștean dreptunghiular lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
10
Presărați cu zahăr suplimentar de scorțișoară dacă aluatul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Se răcește pe o foaie de copt, neacoperită, până când este fermă, cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Între timp, repetați cu bucata rămasă de aluat și zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Tăiați 1 buștean de aluat transversal în felii groase de 1/4 inch cu un cuțit ascuțit și aranjați feliile, tăiați părțile în jos, la o distanță de 1 1/2 inci pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Coaceți până când sunt umflate și aurii în jurul marginilor, 7 până la 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Scoateți din cuptor și întoarceți palmierii cu o spatulă. (Dacă palmierii încep să se deruleze, apăsați ușor pentru a remodela când sunt răciți ușor.) Continuați să coaceți până devine auriu peste tot și zahărul este caramelizat, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Transferați așa cum ați făcut (palmierii s-ar putea să nu se coacă uniform) pe un raft și să se răcească. Faceți mai multe fursecuri pe foaia de copt răcită căptușită cu pergament proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
* Aluatul, fără zahăr de scorțișoară, poate fi răcit, înfășurat bine, până la 2 zile sau congelat până la 1 lună (dezgheț în frigider). * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile. Dacă se dorește, palmierii pot fi recrispați într-un cuptor de 300 km f până la încălzire, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista