Palmieri De Scorțișoară
Scorțișoară Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 3 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de unt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Palmieri Cu Nuci De Scorțișoară, Palmieri Cu Nuci De Scorțișoară, și Pecan Scorțișoară Zahăr Palmiers.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea într-un castron mare de metal răcit. Radeți grosolan untul congelat în făină, aruncând ușor pentru a acoperi untul.
Stropiți 5 linguri de apă cu gheață uniform peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează. Testați amestecul strângând ușor o mână mică: când aluatul are textura adecvată, acesta se va ține împreună fără să se destrame. Dacă este necesar, adăugați încă o lingură de apă, amestecând până se încorporează și testați din nou. (Nu suprasolicitați aluatul și nu adăugați prea multă apă, altfel patiseria va fi dură; aluatul va fi cocoloaș și dungat.)
Formați aluatul într-un pătrat de 5 inci, apoi răciți, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 15 x 8 inci (cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs.).
Îndepărtați excesul de făină și împăturiți aluatul în treimi ca o literă. Reînfășurați aluatul și răciți până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Aranjați aluatul cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. pe o suprafață făinoasă și repetați rularea, plierea și răcirea de încă 2 ori.
Îndepărtați orice exces de făină, apoi înjumătățiți aluatul transversal cu un cuțit ascuțit și răciți, înfășurat separat în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara, apoi se presară generos o suprafață de lucru curată cu puțin zahăr de scorțișoară și se pune deasupra 1 bucată de aluat răcit. Rulați rapid într-un dreptunghi de 16 x 12 inci (grosime de 1/8 până la 1/16 inci; dacă aluatul devine prea moale, răciți pe o foaie de copt până când este ferm). Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit.
Presărați blatul aluatului uniform cu puțin zahăr de scorțișoară pentru a acoperi complet, îndepărtând orice exces. Îndoiți 2 laturi lungi opuse ale produselor de patiserie, astfel încât să se întâlnească în centru. Îndoiți în aceleași părți ale produselor de patiserie în același mod, apoi pliați o jumătate peste cealaltă (ca o carte) și apăsați ușor cu un sucitor pentru a aplatiza ușor, formând un buștean dreptunghiular lung.
Presărați cu zahăr suplimentar de scorțișoară dacă aluatul este lipicios.
Se răcește pe o foaie de copt, neacoperită, până când este fermă, cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Între timp, repetați cu bucata rămasă de aluat și zahărul de scorțișoară.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Tăiați 1 buștean de aluat transversal în felii groase de 1/4 inch cu un cuțit ascuțit și aranjați feliile, tăiați părțile în jos, la o distanță de 1 1/2 inci pe foaia de copt.
Coaceți până când sunt umflate și aurii în jurul marginilor, 7 până la 9 minute.
Scoateți din cuptor și întoarceți palmierii cu o spatulă. (Dacă palmierii încep să se deruleze, apăsați ușor pentru a remodela când sunt răciți ușor.) Continuați să coaceți până devine auriu peste tot și zahărul este caramelizat, încă 3 până la 5 minute.
Transferați așa cum ați făcut (palmierii s-ar putea să nu se coacă uniform) pe un raft și să se răcească. Faceți mai multe fursecuri pe foaia de copt răcită căptușită cu pergament proaspăt.
* Aluatul, fără zahăr de scorțișoară, poate fi răcit, înfășurat bine, până la 2 zile sau congelat până la 1 lună (dezgheț în frigider). * Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile. Dacă se dorește, palmierii pot fi recrispați într-un cuptor de 300 km f până la încălzire, aproximativ 5 minute.